Τραγουδώντας τον έρωτα και το φεγγάρι … στα «Πανσελήνου Προεόρτια»

Την παρελθούσα Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016, στο μαγευτικό άλσος του Προφήτη Ηλία Τρίπολης (σύλλογος ΣΕΤ), ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης, σε συνεργασία με την Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης, την Θεατρική Ομάδα Τρίπολης και τον Σύλλογο Εκδρομέων Τρίπολης, διοργάνωσαν επιτυχώς την μουσική εκδήλωση «Πανσελήνου Προεόρτια», μια μέρα πριν την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο. Ήταν μια καλοκαιρινή βραδιά καλλιτεχνικά επενδυμένη με τραγούδια και κείμενα που εξυμνούν τον έρωτα και το φεγγάρι.

ailias copy

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η jazz band Glitter Grotesque, με τους Ιωάννα Noir Ζαχαροπούλου (Φωνή), Γιώργο Λαγογιάννη (Πλήκτρα /φωνητικά), Θανάση Γκιουλέα (Κοντραμπάσο) και  Τόλη Γούλα  (Τύμπανα), και μικτό φωνητικό σύνολο από την Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ” Τρίπολης, υπό τη διεύθυνση της Μο Χριστίνας Αθανασοπούλου. Στο πιάνο συνόδευσε ο  Γιώργος Μιχαλόπουλος. Τα κείμενα της βραδιάς επιμελήθηκαν και διάβασαν τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης Αντωνία Μπαντούνα και Θοδωρής Αρτόπουλος .

Εκ μέρους των μελών της Χορωδίας “ΟΡΦΕΑΣ” Τρίπολης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Φιλοτεχνικό Όμιλος Τρίπολης για την συνεργασία μας στην υλοποίηση μιας θεματικής μουσικής εκδήλωσης ως απαρχή επόμενων συμπράξεων, και για την επιλογή του χώρου που μπορεί να αποτελέσει πόλο μελλοντικών πολιτιστικών δρώμενων.

Χορηγοί της εκδήλωσης οι Γιάννης Μπουζέτος – Galerie de Beauté, Ράνια Δεληγιάννη – Παπαζαχαρία – Neoset και Αθανασία Κωνσταντίνου, Φωτοτυπίες – Μηχανές Γραφείου

Τραγουδώντας τον έρωτα και το φεγγάρι … στα «Πανσελήνου Προεόρτια»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

*