Σήμερα ο “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” αποδίδει το Gloria του Α. Vivaldi

Σήμερα, ημέρα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 8:30 μ.μ., στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης, η Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” παρουσιάζει στο φιλόμουσου κοινό της πόλης το κλασσικό έργο του Antonio Vivaldi «Gloria RV 589». Η σημερίνή εμφάνιση αποτελεί την 2η κατά σειρά χριστουγεννιάτικη συναυλία.

Στην σκηνή του θεάτρου θα βρεθούν 40 χορωδοί, όπου μαζί με τις  Γιέλενα Μπακοπούλου Γιοβάνοβιτς (Υψίφωνος Κολορατούρα) και τις ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης κκ. Ελέσσα Μπιστόλα και Έλενα Πρασσοπούλου στα σολιστικά μέρη του έργου, θα επικοινωνήσουμε το έργο στο φιλόμουσου κοινό, δίνοντας έναν κλασσικό εορταστικό τόνο στην περίοδο των Χριστουγέννων που διανύουμε. Το έργο θα αποδοθεί μόνο με συνοδεία πιάνου, όπου θα συνοδεύει ο εξαίρετος πιανίστας και καθηγητής Μουσικής, κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος. Την  μουσική διδασκαλία και διεύθυνση του έργου έχει αναλάβει η Μο Χριστίνα Αθανασοπούλου.

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε όλοι μαζί την μουσική μυσταγωγία αυτού του έργου.

– Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 Ώρα 8:30 μ.μ. – Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Χορωδία Ορφέας Τρίπολης «Antonio Vivaldi Gloria»

Είσοδος Ελεύθερη

Σήμειωση: Την επόμενη μέρα, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 11.30 π.μ., οι χορωδοί μας και φίλοι του σωματείου θα βρεθούν Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας στο κέντρο της πόλης μας (έναντι ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), για να μοιράσουμε (όπως και πέρσι) κεράσματα, ευχές και χαμόγελα για τις γιορτινές αυτές ημέρες. Σας περιμένουμε όλους εκεί, μικρούς και μεγάλους για να ξεκινήσουμε τα φετινά Χριστούγεννα κάτω από το δέντρο του “ΟΡΦΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”.

 

Σήμερα ο “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” αποδίδει το Gloria του Α. Vivaldi