Χριστουγεννιάτικο Gluewein από την Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”

      guillen

       Η Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” στόλισε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της στο κέντρο της πόλης μας (έναντι ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ). Το φετινό θέμα του στολισμού μας είναι πρωτότυπο και φέρει τίτλο “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ & ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΕΣ” από το πολυφωνικό ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο. Τον στολισμό συμπληρώνουν οι ευχές των λιλιπούτειων χορωδών μας (παιδικά τμήματα), μοιράζοντας την παιδική αισιοδοξία και ελπίδα για καλύτερες μέρες για όλους τους συμπολίτες μας.

      Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, και ώρα 11.30 π.μ., οι χορωδοί μας και φίλοι του σωματείου θα βρεθούν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, για να μοιράσουν μελωδίες, ευχές και χαμόγελα για τις γιορτινές αυτές ημέρες, αλλά και να προσφέρουν τις γαστρονομικές προτιμήσεις του Αϊ Βασίλη, από το Ροβανιέμι της Φιλανδίας! Γκλουβάιν και Κλάπτζακ!!

     Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους για να ξεκινήσουμε τα φετινά Χριστούγεννα κάτω από το δέντρο του “ΟΡΦΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”.

     Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την οινοποιία του κ. Αντρέα Αυδή (Ζευγολατιό Μαντίνειας) και το DozenDonuts Cafe την για την προσφορά των ειδών τους, όπως και τους χορωδούς μας για την υλική και ηθική υποστήριξη αυτής μας της δράσης. Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Τρίπολης για την παραχώρηση του σημείου στολισμού και την υποστήριξη του.

Χριστουγεννιάτικο Gluewein από την Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”