«Ο χριστουγεννιάτικος εφιάλτης του Σκρουτζ» – Gala Χριστουγέννων με αποσπάσματα από όπερες και μιουζικαλ!

To Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης, και ώρα 20.30, θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο γκαλά – συναυλία με τίτλο: «Ο χριστουγεννιάτικος εφιάλτης του Σκρουτζ»

“Ένα φωτεινό μουσικό ταξίδι, μέσα σ’ ένα σκοτεινό παραμύθι. Η ιστορία του Εμπενίζερ Σκρουτζ, όπως τη διηγήθηκε η ανατριχιαστική πένα του Αντώνη Τουμανίδη στο «Εφιάλτες και Παραμύθια», ζωντανεύει μέσα από γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και αγαπημένα μιούζικαλ, σε ένα δυναμικό, λαμπερό μουσικοθεατρικό γκαλά.”

Στην Χριστουγεννιάτικη συναυλία, συμμετέχουν οι Βάσια Ζαχαροπούλου (Υψίφωνος) και Γιάννης Φίλιας (Τενόρος) και η αφηγήτρια – ηθοποιός Αθηνά Μαξίμου. Τα χορωδιακά μέρη αποδίδει η Χορωδίας Ορφέα Τρίπολης, που συμμετέχει με τα τμήματα της, μικτό και παιδικό, υπό την χορωδιακή διεύθυνση και μουσική διδασκαλία των Χριστίνα Αθανασοπούλου και Χαρά Πίσχου (διευθυντριών του “ΟΡΦΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”) αντίστοιχα. Συνοδεύει συμφωνική ορχήστρα δωμάτιου.

Στην μουσική διεύθυνση της παραγωγής ο Θεόδωρος Γ. Λεμπέσης.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν και να ανταλλάξουμε μελωδικές ευχές αγάπης για Καλά Χριστούγεννα. H εκδήλωση εντάσσεται στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης Treeπολη 2016 “Χριστούγεννα κάτω από το δέντρο”.

Ευχαριστούμε από την θέσης μας το Δήμο Τρίπολης για την διοργάνωση της εκδήλωσης επιδιώκοντας για ένα συναρπαστικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

«Ο χριστουγεννιάτικος εφιάλτης του Σκρουτζ» – Gala Χριστουγέννων με αποσπάσματα από όπερες και μιουζικαλ!