Ημερολόγιο από την Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”

Με στόχο την οικονομική ενίσχυση των πολιτιστικών δράσεων και του καλλιτεχνικού μας προγραμματισμού για την νέα χρόνια, η χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” προέβη στην έκδοση ημερολογίου για το έτος 2017. Το ημερολόγιο παρουσιάστηκε κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας μας, και από τότε διατίθεται σε όποιον/α φίλο και συμπολίτη μας επιθυμεί να το προμηθευτεί.

Το περιεχόμενό του είναι καλλιτεχνικής φύσεως και είναι διανθισμένο με κολάζ αφισών-εκδηλώσεων (σε θεματική κατηγοριοποίηση) της πλούσιας ιστορίας του σωματείου μας, από την ίδρυσή του (1979) έως σήμερα. Αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της χορωδίας μας για έκδοση ημερολογίου στην 38χρονη παρουσία της.

Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθειά μας, μπορεί να επισκέπτεται καθημερινά τα εντευκτήρια μας (20.30-22.30) ή να μας στέλνεις μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook (www.facebook.com/orfeastripolis) για να αποκτήσει το ημερολόγιο μας στηρίζοντάς μας οικονομικά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και την στήριξή σας, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του σωματείου μας.

Ημερολόγιο από την Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”