«Αναμνήσεις από το χθες και το σήμερα»

Το Σαββάτο, 5 Ιανουαρίου 2019, και ώρα 20:30, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης, θα πραγματοποιηθεί μια συναυλία – αφιέρωμα στον Ελληνικό κινηματογράφο, γεμάτη με «Αναμνήσεις από το χθες και το σήμερα».

Με μέσο την μουσική και τα τραγούδια, θα ξετυλίξουμε το κουβάρι μεγάλων κινηματογραφικών αναμνήσεων για να διασχίσουμε το χθες φτάνοντας στο σήμερα, με συνοδοιπόρους τους συνθέτες Μ. Πλέσσα, Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Γ. Ανδρέου, αλλά και παλαιότερους συνθέτες όπως τους Μουζάκη, Αττίκ, Χαιρόπουλο κ.α.

Δύο τραγουδιστές, η Αθηνά Ρούτση και ο Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ, μαζί με τα μικτό (Δ/νση: Χριστίνα Αθανασοπούλου) και παιδικό (Δ/νση: Γιέλενα Γιοβάνοβιτς-Μπακοπούλου) τμήματα της Χορωδίας «ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ», επιχειρούν ένα μουσικό ταξίδι στην αθωότητα και τη νοσταλγία, με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, που όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει.

Συμμετέχουν:
Τραγουδιστές: Αθηνά Ρούτση, Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ
Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» 
Δ/νση: Χριστίνα Αθανασοπούλου & Γιέλενα Γιοβάνοβιτς-Μπακοπούλου 
Συνοδεύει ορχήστρα δωματίου
Video Art: Μένος Δελιοτζάκης

Μουσική Διεύθυνση: Μανόλης Λορέντζος

Η συναυλία είναι ένα αφιέρωμα στο χώρο της 7ης τέχνης, και θα συνοδεύεται με βίντεο προβολές και αναδρομή σε κινηματογραφικά ιστορικά γεγονότα.

H συναυλία πραγματοποιείτε στο πλαίσιο των εορταστικό εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου “ΤΡΙΠΟΛΗ – treeΠΟΛΗ | Χριστούγεννα κάτω απ’το δέντρο 2018-2019”

«Αναμνήσεις από το χθες και το σήμερα»