Η Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” στο 15ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Φιλοθέης

1471149_523762011046462_260861209_n

Η χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”, έπειτα από πρόσκληση του κ. Θωμά Λουζιώτη, καλλιτεχνικού διευθυντή της Χορωδίας “Επιστημόνων Φιλοθέης”, συμμετέχει στο 15ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Φιλοθέης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, με ώρα έναρξης 7.30 μ.μ.

Το μικτό τμήμα του “ΟΡΦΕΑ Τρίπολης”, υπό την διεύθυνση της Μο. Χριστίνας Αθανασοπούλου, θα παρουσιάζει επιλογές από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, που περιλαμβάνουν τα μουσικά έργα: For The Beauty Of The Earth, (F. S. Pierpoint, C. Kocher), La Vita E’ Bella (N. Piovani, Noa και Gil Dor), Ride On, King Jesus (negro spiritual), Άρνηση (Γ. Σεφέρης, Μ. Θεοδωράκης), Δεν θέλω πια να ξαναρθείς (Μ. Χιώτης), Κεμάλ (Ν. Γκάτσος, Μ. Χατζιδάκις), Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου (Δ. Στρατηγοπούλου, Μ. Πλέσσας).

%ce%b1%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b1

Στο φεστιβάλ θα λάβουν μέρος, εκτός της Χορωδίας “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”, οι χορωδίες Δήμου Αγίας Παρασκευής και Επιστημόνων Φιλοθέης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών Λυκείου Φιλοθέης (Παπαφλέσσα 15 & Λουκή Ακρίτα). Το φεστιβάλ αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και της Χορωδίας Επιστημόνων Φιλοθέης και τελεί υπό της αιγίδα της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών.

Η Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” στο 15ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Φιλοθέης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

*