Αγιασμός για την νέα καλλιτεχνική χρονιά στην χορωδία “Ορφέας” Τρίπολης (vid )

Παυλής: “Είμαστε περήφανοι για εσάς… Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο”.

Αγιασμός για την νέα καλλιτεχνική χρονιά πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 7 Οκτωβρίου, στα εντευκτήρια της Χορωδίας “Ορφέας” Τρίπολης. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Βενέδικτος και παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας Γιάννης Κατσίρης, η Δημοτική Σύμβουλος Χριστίνα Ζαμπαθά, ο Σύμβουλος της ΔΚ Τρίπολης Φ.Παπούλιας , ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Κουκάκης, φίλοι και μέλη της Χορωδίας “OΡΦΕΑΣ” Τρίπολης.

Τους παριστάμενους καλωσόρισε, μετά τον αγιασμό, ο Πρόεδρος της Χορωδίας Δημήτρης Φωτόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην δράση της χορωδίας για την χρονιά που έφυγε και σημείωσε πως ήταν μία ιδιαίτερα απαιτητική αλλά και συνάμα χρονιά που τους ικανοποίησε,αφού συμμετείχαν σε σημαντικές εκδηλώσεις.

Ευχαρίστησε το Δήμο Τρίπολης για την στήριξή του και την εμπιστοσύνη που τους δείχνει ενώ επεσήμανε πως θα ήθελαν από την Περιφέρεια περισσότερη βοήθεια.

Από τη δική του πλευρά ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής συνεχάρη όλους τους χορωδούς για την δουλειά που κάνουν, τόνισε πως ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις προκλήσεις που έθεσε ο δήμος, δήλωσε περήφανος για την χορωδία και τους κάλεσε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο.

Στη συνέχεια προσφέρθηκε καφές και γλυκίσματα σε όσους βρέθηκαν στον αγιασμό.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Αγιασμός για την νέα καλλιτεχνική χρονιά στην χορωδία “Ορφέας” Τρίπολης (vid )